040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 

WELKOM BIJ HET CENTRUM VOOR POP EN JAZZ

 

Al sinds 1992 kun je bij het Centrum voor Pop- en Jazz in Eindhoven terecht voor muziekles: piano- (en keyboard)les, drumles, gitaarles, zangles en saxofoonles. Popmuziek, jazzmuziek, lichte muziek, rock, latin en aanverwante stijlen: alles is mogelijk, want muziek moet bij de maker passen om het leuk te blijven vinden. Dat is dan ook de visie die Annelies Heldoorn Kindt en Frank Bogers, de oprichters van de muziekschool, op muziekles hebben.

Op een leuke manier een instrument leren spelen met nummers die de jou als leerling aanspreken. Dat is muziekles op maat!

 

Muziekles op Maat

Allereerst moet je natuurlijk het instrument leren beheersen. Als de basis er is, gaan we doelgericht lesgeven met een op jou afgestemde lesinhoud.

Je kunt zelf aangegeven waar je je mee bezig wil houden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stijl, maar ook hoe je je verder wilt ontwikkelen: zelfstandig spelen, begeleiden, improviseren of het verdiepen in de basistechnieken. Je mag met ideeën voor de lesstukken komen. Zo zorgen we ervoor dat je plezier blijft houden in spelen.

 

De docenten

Alle muziekdocenten zijn conservatoriumgeschoold en hebben elk een eigen accent (rock of jazz). Er is dus altijd een passende docent beschikbaar.

De docenten hebben veel praktijkervaring. In principe wordt individueel les gegeven. (Desgewenst kan - een deel van - de les in groepsverband worden gegeven, meestal met 2 personen.) In principe neem je les op je eigen instrument behalve als deze niet vervoerbaar zijn, of als het een probleem is om je instrument mee te nemen. Het CPJ beschikt over goede instrumenten.

 

Meld je nu aan! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl