040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 

Nils van der Slikke

 

Op mijn vijfde verjaardag kreeg ik mijn eerste drumstel, omdat mijn ouders er genoeg van hadden dat ik op alles sloeg waar geluid uit kwam.

 

Op mijn zevende ben ik begonnen met spelen in bandjes bij Hanneke van den Boomens Kinderbandworkshops (tegenwoordig kinderband/band coaching). Daar heb ik tot mijn zestiende les gehad, gerepeteerd en waanzinnig veel geleerd over hoe je een goede muzikant wordt. Nadat ik daar onder andere mijn gitaar, piano en zang kwaliteiten ook heb ontwikkeld ben ik daar in 2005 zelf les gaan geven aan de nieuwe bandjes. (O.a. No Spring).

 

Na de middelbare school heb ik auditie gedaan op het conservatorium in Tilburg voor de richting Docent muziek.

Ik werd daar aangenomen en heb daar ontzettend veel geleerd over muziektheorie, didactiek en onderwijskunde. Maar uiteindelijk paste deze opleiding niet bij mij. Alhoewel zeer leerzaam en interessant was het mij doel om een muzikant te worden die les gaf en het werd mij steeds duidelijker dat ik bij Docent muziek werd opgeleid tot docent in het vak muziek. Mijn creativiteit kreeg niet genoeg ruimte. Daarom ben ik gestopt met het conservatorium en heb ik na een jaar te werken en te denken, mij aangemeld bij de rockacademie. Toen ik daar werd aangenomen viel alles op zijn plaats. Hier kon ik creatief zijn en mij toch focussen op het docentschap.

 

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl