040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 

mons records

 

Mons Records is een opnamestudio die wordt gerund door een jonge en gedreven ondernemer: Mons Broeksteeg. Hij iself jaar lang  leerling van het Centrum voor Pop en Jazzgeweest  en is naast zijn hoofdvak toetsen, ook drums, (bas)gitaar en saxofoon gaan spelen.In 2012  begon hij met opnemen enbegin 2015  heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht: Mons Records.

 

Algemeen

Het woord “studio-opname” wordt al gauw geassocieerd met miljoenenstudio’s die honderden, zo niet duizenden euro’s vragen voor het opnemen van jouw muziek. Bij Mons Records is dit absoluut niet het geval. Er worden kwalitatief zeer goede opnames geboden tegen een heel zacht prijsje. Op die manier wordt een professionele opname voor de beginnende of semiprofessionele muzikant ook ineens heel toegankelijk. Bovendien krijgen leerlingen van het CPJ ook nog eens 10%korting bij hun eerste opname!!

 

Mogelijkheden

Je eigen single inzingen (cover of eigen nummer), een solo of instrumentale cover opnemen (bijvoorbeeld drums, gitaar of saxofoon) of een nummer met je band opnemen, het kan allemaal! De tarieven beginnen al bij€40,- !

 

Naast studio-opnames en live-muziek maakt Mons Records ook videoproducties (zoals de promofilm van het Centrum voor Pop en Jazz op de homepagina) en doet Mons ook aan fotografie!

 

 

Voor meer informatie, kijk op www.monsrecords.nl

 

 

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl