040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 

Mattheus van heijnsbergen

 

Mijn naam is Mattheus van Heijnsbergen (1992) en ik studeer momenteel Docent Muziek aan het conservatorium in Tilburg. Mijn passie voor pianospelen heb ik al vroeg ontwikkeld: zo speel ik al vanaf mijn vierde levensjaar piano! Door de jaren heen heb ik alleen maar meer muzikaliteit ontwikkeld; zo speel ik naast piano nu ook gitaar, basgitaar, drums en zing ik graag.

Vroeger luisterde ik veel naar de muziek in films en ben ik zo in aanraking gekomen met de prachtige muziek van bijv. Harry Potter en Lord of the Rings. Dit was voor mij een grote inspiratiebron.

Na verschillende docenten versleten te hebben kwam ik op mijn zeventiende bij Annelies Kindt terecht hier op het CPJ. Samen met haar ben ik meer in de jazzmuziek gedoken en heeft zij mij klaargestoomd voor het conservatorium.

De afgelopen jaren schrijf ik zelf veel muziek en arrangeer ik veel voor (kinder-)koren. Ook ben ik regelmatig als muzikaal leider/dirigent/pianist actief bij verschillende musicalproducties en ben ik pianist bij de Nieuwe Veste Big Band in Breda.

 

Op les!

Het belangrijkste aan muziekles vind ik het creëren van een veilig leerklimaat voor de leerling. Ik stimuleer de leerling graag in zijn of haar eigen leerproces en vind het dan ook belangrijk dat enthousiasme, motivatie en creativiteit vooraan staan. Dit sluit niet uit dat het belangrijk is om goed technisch piano te kunnen spelen, maar een goede techniek is zinloos zonder muzikaliteit en het is de muzikaliteit die vormt. Daarom is het mijn streven om het uiterste uit elke leerling te halen.

Door mijn brede muzikale achtergrond en ervaring als docent ben ik in staat om binnen de les ook een uitstapje te maken naar samenspel met andere instrumenten, hoe je jezelf kan begeleiden op piano terwijl je zingt en hoe je zelf liedjes kan schrijven of verbeteren. Alle creatieve input is welkom!

 

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl