040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 

LESMETHODE

 

Je leert eerst de basis: de beheersing van het gekozen muziekinstrument of van de stem. Daarna wordt doelgericht lesgegeven met een op jouw wens afgestemde lesinhoud. Je leert dus spelen in de muziekstijl die bij je past en die je leuk vindt. Rock, pop, jazz, lichte muziek, latin; alles is mogelijk. De lessen worden in principe individueel gegeven. Hiervan kan in overleg worden afgeweken. De gebruikte lesmaterialen zijn modern. Boeken, cd’s, internet , iPods, e.d. stellen je in staat ook thuis makkelijk en plezierig verder te werken met het gegeven lesmateriaal.

 

Lessen

Het CPJ geeft les in: Zang, Gitaar, Piano, Keyboard, Drum en Saxofoon. Gedurende het schooljaar vinden er diverse uitvoeringen en optredens plaats waar leerlingen, solo of in (kleine) groepjes vrijwillig aan deel kunnen nemen. Ieder jaar staan er een kerstuitvoering, een rockmiddag en een eindejaarsconcert gepland.

 

Bandlessen, -coaching en workshops

Naast de instrumentale/vocale lessen zijn er ook bandlessen en workshops, en is er de mogelijkheid voor bestaande bands om coachingsessies te volgen. De bandlessen worden niet alleen aan leerlingen van het Centrum voor Pop en Jazz gegeven, maar aan alle muzikanten die gewoon in een band willen leren samenspelen. Het CPJ verzorgt verschillende workshops waar je aan kunt deelnemen. Een aantal van deze workshops zijn speciaal voor bedrijven of voor middelbare scholieren. Kijk hier voor een overzicht van de workshops.

 

Meld je nu aan! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Ook voor basgitaar en zangles

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl