040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 


FRANK BOGERS

 

Ik ben Frank Bogers. Geboren in 1967, gehuwd en in het bezit van twee dochters. Ik begon op 14 jarige leeftijd met gitaar spelen en ging na het behalen van mijn HAVO diploma naar het Conservatorium in Maastricht.

 

In 1992 studeerde ik af als docerend musicus (klassieke gitaar) en ben sinds die tijd werkzaam binnen het CPJ (Centrum voor Pop- & Jazzonderwijs te Eindhoven). Daarnaast ben ik actief in de top – 100 band “No Decision” en de disco/soul/funk formatie “Baker Street”. Tevens ben ik gitarist bij het trio Something Blue, bestaande uit twee zangeressen en gitaar.

 

Ik heb nogal wat ervaring in het “proms” werk. Zo was ik comboleider en commissielid bij de “Rabo Night of the Proms” in Valkenswaard. En maakte deel uit van soortgelijke combo’s in diverse andere steden.

Van de proms was het maar een klein stapje naar de musical. Zo nam ik de gitaar partijen van “Evita” en “Anatevka” voor mijn rekening. Sinds 2009 maak ik deel uit van het Ameezing-Combo van Ameezing Valkenswaard Ook doe ik veel freelance werk als sessiemuzikant, invaller en artiestbegeleider.

 

Muziek waar ik graag naar luister:

Marillion, Pink Floyd en Mike Oldfield Norah Jones, John Mayer en Tom Waits Daughtry, 3 Doors Down en Intwine Opeth, Dream Theatre en Rage Against The Machine En verder bijna alle popmuziek (behalve Dance en levensliederen).

 

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl