040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 

edward capel

Mijn naam is Edward Capel, woon in Eindhoven en geef 23 jaar saxofoonles, improvisatie workshops, componeer, arrangeer en dirigeer Bigbands.

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met Es klarinet spelen en heb vervolgens jarenlang Alt-saxofoon  gespeeld inhet WoenselsMuziekCorps uit Eindhoven. Ik ben in 1992 afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium waar ik geimproviseerde muziek en compositie heb gestudeerd.

Als saxofoondocent, ensembleleider en bandcoach ben ik werkzaam geweest op de school voor Muziek, Dans en Beeldende kunst "de Muzerije" te 's Hertogenbosch.

 

Als freelance musicus (alt & sopraansaxofoon, altklarinet, samples & electronics) speel ik veel verschillende stijlen muziek van pop & rockmuziek tot wereldmuziek, funk, jazz en vrij geimproviseerde muziek.

Als saxofoon, muziekdocent en dirigent vind ik naast het goed leren bespelen van je instrument, het vooral belangrijk dat je veel plezier beleeft aan muziek, zowel om er naar te luisteren als zelf doen, en natuurlijk  samen metanderen veel muzikale lol beleven.

 

 

 

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl