040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 

CHRIS VAN DE VIJFEIJKE

 

Chris is geboren op 18 januari 1971 te Bladel. Op 4-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste trommel, waar het allemaal mee begon.

 

In 1996 studeerde hij af aan het conservatorium van Rotterdam in de richting Drums Lichte Muziek. Hij ontving een diploma voor zowel Docerend Musicus als Uitvoerend Musicus. Sindsdien geeft hij les aan vele leerlingen in zijn eigen drumschool, uiteenlopend van jong tot oud en van beginners tot (ver)gevorderden. Zijn vooruitstrevende manier van lesgeven (hij maakt gretig gebruik van moderne leermiddelen als internet, dvd’s, elektronica en computers), blijkt leerlingen erg aan te spreken.

 

'Drumles op maat’ is een goede omschrijving van de lessen: leerlingen geven aan wat ze willen leren en Chris speelt daar op in.

Theorie wordt op een speelse manier met de praktijk verweven. Naast de drums heeft Chris zich ook bekwaamd in het spelen van piano en basgitaar, zodat samenspel in de lessen uitgebreid aan bod komt.

 

Bij ‘Drumschool Chris van de Vijfeijke’ werken op dit moment vier docenten: Bas Soetens, Luuk Adams, Rogier Berben en Chris zelf; allen professioneel opgeleid.

 

Als uitvoerend musicus heeft Chris op veel vlakken ervaring. Hij heeft in talloze bands gespeeld, in muziekstijl uiteenlopend van jazz tot latin en van pop tot rock. Ook heeft hij ervaring met cd-, radio- en televisieopnames.

 

Voor meer informatie over Chris: kijk op www.ffdrummen.nl

 

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl