040 - 25 15 892

voor al uw muzikale vragen

stuur ons een mail

en wacht op antwoord

 

spelen in een band

 

Zingen of spelen in een band vraagt aparte vaardigheden. Bandleden moeten op elkaar zijn ingespeeld, elkaar aanvoelen en dezelfde lol beleven tijdens het maken van muziek. Bij de bandlessen op het Centrum van Pop en Jazz worden bands geformeerd aan de hand van leeftijd, niveau en stijl. Heb je voorkeur voor met wie je wil spelen, kan dat altijd worden aangegeven. Het Centrum voor Pop en Jazz houdt hier altijd rekening mee.

 

In de bandlessen ligt de nadruk op samen spelen. Voor je hiermee kunt beginnen, is een basiskennis van het instrument waar je op speelt vereist. Door de bandlessen kun je al redelijk snel samenspelen omdat je vooral goed leert luisteren naar elkaar. Hierdoor kun je elkaar goed aanvullen. Docenten die de bandlessen geven, geven tevens technische aanwijzingen voor elk instrument en de zang. In de individuele lessen kunnen verdere vragen worden gesteld als het gaat om de instrument- of stembeheersing.

 

Natuurlijk laten we je het geleerde ook in praktijk brengen: er vinden gedurende de cursus verschillende optredens plaats, bijvoorbeeld in cafés of andere gelegenheden.

 

drumles

zangles

pianoles

gitaarles

keyboardles

workshops

musicalles

basles

saxofoonles

Locatie

Bredalaan 66,  5652 JG Eindhoven

 

Dependance

Van Kanstraat 7, Eindhoven

 

Popei

Strijp S, Klokgebouw 300, Eindhoven

Dependance voor musicalles

Scholengemeenschap Augustinianum

van Wassenhovenstraat 26 Eindhoven

 

Locatie voor zangles en performance

ART Events

Akkerweg 15, 5706 LL Helmond

 

Telefoon 040 – 25 15 892

info@centrumvoorpopenjazz.nl

 

KvK 17247751

 

ontwerp en realisatie www.olafs.nl